Thursday, 13 December 2012

Just a Touch of Love...

Special for Angah...

Assalamualaikum


Bukan masakan yang asz nak postkan arinie... sekadar berkongsi minat dengan semua ...  ;) sebenarnya asz tgh dok pulun menyiapkan jahitan manik pada baju k.ngah... tue yg nk mengupdate masakan pun tertunda buat sementara waktu....





Khas untuk dipakai untuk hari konvokesyennya Ahad nie...asz dah jarang sgt menjahit... sekarang kalau jahit pun untuk baju2 sendiri @ anak dara asz @ mak @ kakak dan adik asz jer... kadang2 baru nak jahit tempahan... lain la dulu... time di Melaka n Kedah...nak terjojol biji mata nie bila nak menyiapkan tempahan manik...nak2 kalau musim raya...hehe....aduhhh x terkejar rasenya...asik kena stay up...haha 



Kalau di Melaka teman2 seperjuangan menjahit manik...kak ani, kak fizah dan kak faezah... selalu berkongsi kalau ade design2 baru..n sure lah akan bwk p sekolah nak tunjuk hasil masing2...happy sangat time tue....rindunya...dan di Kedah pula, asz selalu berkongsi minat dgn teman baik asz Sobri... mmg asz tabik la kat dia... rajin ya amat...sekarang siap ada butik...kalau duk dekat tue...mau dah jadik rakan kongsi ....  yea x sob???  hehe..gurau yea sob...  nanti boleh la jenguk2 blog dia yea...ataupun di FBnya...





Kak ngah x pernah ada baju dia yang bermanik rasenya...nie yg 1 st time kot asz jahit...Hopefully angah suka dgn jahitan nie....hadiah utk konvo yea...hehe.... Congrates!!!....finally...byk sgt rintangannya.... kalau arwah abah ada sure dia happy sangat ...Al-Fatihah buat abah....

we miss u...














4 comments:

  1. salam Asz rajin nya menjahit manik tu akak ni kalau jahit2 mmg malas tapi kalau nak tempah rajin lah bukan ape mata tua hahah dah tak nmpak manik yg kecik2 tu cantik lah Asz jahit,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang nie kadang je kak noor...byk jahit pada baju sendiri jer...mmg x tahan...pedih gak mata kalau sampai malam adap...thanks kak noor..design mn yg sempat jer..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha...glamour jgn x glamour.... :)

      Delete